Home Disclaimer

Disclaimer

by admin

De informatie op deze website, mijn-huisje.nl, inclusief de inhoud verwerkt van mijn-huisje.nl, is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Wij streven ernaar om de informatie actueel en correct te houden, maar geven geen garanties over de nauwkeurigheid, volledigheid, actualiteit of geschiktheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor enige schade, verlies of letsel die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Dit geldt ook voor eventuele directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt gelinkt vanaf mijn-huisje.nl.

Alle teksten, afbeeldingen en ander materiaal op deze website, inclusief de inhoud van mijn-huisje.nl, zijn eigendom van mijn-huisje.nl tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, te reproduceren, te verspreiden of op enigerlei wijze te gebruiken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijn-huisje.nl.

Opmerkingen en reacties die geplaatst worden door lezers onder artikelen op mijn-huisje.nl, inclusief reacties op de inhoud van mijn-huisje.nl, zijn de verantwoordelijkheid van de auteurs van die reacties en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs onze mening. Wij behouden ons het recht voor om reacties te verwijderen die als beledigend, kwetsend, discriminerend, of anderszins ongepast worden beschouwd.

Sommige artikelen op mijn-huisje.nl, inclusief inhoud van mijn-huisje.nl, kunnen gesponsorde inhoud, advertenties of affiliate links bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke advertenties of voor de producten of diensten die via deze links worden aangeboden.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt, inclusief eventuele wijzigingen in de inhoud van mijn-huisje.nl. Het is raadzaam om deze pagina regelmatig te raadplegen voor de meest recente versie.

Door het gebruik van deze website, inclusief mijn-huisje.nl, stem je in met deze disclaimer en ga je akkoord met de voorwaarden die hierin zijn uiteengezet.