Home Interior Design stoelen & pasteltinten in huis

Design stoelen & pasteltinten in huis

by admin
0 comment
Design stoelen & pasteltinten in huis

Naast de vele pasteltinten die ik inmiddels in huis heb verzameld, ben ik ook begonnen met een andere verzameling.
Namelijk stoelen! Ik vind ze prachtig, er zijn namelijk zoveel verschillende te vinden.Al kan ik er maar 3 kwijt aan de eettafel, inmiddels telt mijn verzameling niet 3,4 maar ..8 eetkamerstoelen! En dan heb ik het nog niet eens over de relax stoeltjes die ik heb aangeschaft.

Natuurlijk hoeven eetkamerstoelen niet persee aan de tafel geschoven te worden, dus verzin ik andere plekjes om ze te laten pronken.Maar ook wissel ik lekker af, schuiven zorgt namelijk voor een compleet andere sfeer! Inmiddels heb ik ook 2 design stoelen in mijn bezit, namelijk de Zuiver back to school in het wit en de Kartell Masters stoel in mosterdgeel. Deze stoelen mix en match ik met mijn andere stoelen.  Een design stoel geeft toch net wat extra’s aan je interieur.

You may also like

Leave a Comment