Home Wooninspiratie Een tijdloze lamp van glas

Een tijdloze lamp van glas

by admin
0 comment
Een tijdloze lamp van glas

en tijdloze lamp, zo beschrijf ik lamp ‘Wolter’ van Lampgigant. Naast tijdloos is deze lamp ook modern, stijlvol en gezellig! Een lamp die ondanks dat hij transparant is, toch echt wel opvalt in je interieur. Oftewel een lamp die je graag toegevoegd ziet op één van de mooiste plekjes in huis. Zo koos ik ervoor om deze lamp boven mijn eettafel te hangen want dit is mijn favoriete plekje in huis. En eten met mooie verlichting zorgt meteen voor meer sfeer. Binnenkort kan deze lamp ook boven jouw eettafel hangen, dus lees snel verder..

De lamp die boven onze eettafel hing, had ik inmiddels al bijna vijf jaar. Ik kocht deze toen we in ons huis kwamen wonen.Een simpel wit, industrieel model dat ook prima in een Scandinavisch interieur paste. Eigenlijk heb ik van deze lamp nooit spijt gehad maar soms is het wel tijd voor wat nieuws. Ik ging opzoek naar een vervanger waar ik net zo blij van zou worden, maar ik vind lampen nog best wel een dingetje kan ik zeggen. Het is zo moeilijk om de perfecte lamp te vinden. Ook vind ik dat winkels niet altijd evenveel aanbod hebben in verlichting. Tot ik de site van Lampgigant ontdekte. Wat enorm veel keuze zeg! Nou kan veel keuze soms lastig zijn. Maar in verlichting is dit toch echt wel fijn want elke ruimte vraagt om een ander soort lamp. Niet alleen de kleur maar ook de grootte en de lichtbron zijn belangrijk.

o vond ik dus na lang scrollen deze mooie glazen hanglamp ‘Wolter’. Voordat ik hem bestelde heb ik wel even nagemeten of de afmeting mooi zou zijn boven onze tafel. Wat bleek hij was ongeveer het zelfde formaat als de vorige. Hier was ik tevreden over, dus dit maakte de keus helemaal makkelijk. Waarom ik verder voor deze lamp koos? Nou ik wilde eens een andere stijl en raakte al vaker geïnspireerd door glazen lampen. Het model is tijdloos en de bovenzijde is zwart waardoor ik er volgensmij nu makkelijk weer 5 jaar mee kan doen. Ook zie je de lichtbron erdoorheen, dit vind ik wel erg leuk en trendy! De lamp is dimbaar, dus extra sfeervol.

You may also like

Leave a Comment