Home Interior Het perfecte vloerkleed

Het perfecte vloerkleed

by admin
0 comment
Het perfecte vloerkleed

Weten jullie nog dat ik opzoek was naar een leuk vloerkleed voor in mijn huisje? Ik twijfelde tussen het bekende house doctor kleed block en een gebloemd kleed.. na lang denken werden ze het beiden niet.Graag wou ik namelijk toch het liefst een zacht kleed maar wel met een stoer patroon. Ik had de hoop al opgegeven , tot ik op de VT wonen en Designbeurs liep en het perfecte vloerkleed spotte! En dat gewoon bij de stand van Karwei.

Ik ben nogal een twijfelaar ,maar dit kleed met de naam varamin bleef in mijn gedachten. Dus heb de afgelopen weken heel instagram afgezocht naar mensen met een zelfde kleed! En die vond ik.. ja ja nooit gedacht dat de # vloerkleed zovaak door mij zou worden bekeken haha.

Uiteindelijk speurde ik Internet af om te zoeken naar de voorraad bij Karwei, toevallig was hij deze week in de aanbieding. Dit gaf voor mij de doorslag! Meteen halen dus.

Inmiddels heb ik hem uit gerold en hij past super leuk in onze woonkamer. Het kleed is cozy maar ook stoer. Ik heb gekozen voor de zwart wit variant. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden?! Ik ben blij, laat de winter maar komen..

You may also like

Leave a Comment