Home Lifestyle Koseligblog

Koseligblog

by admin
0 comment
Koseligblog

Deze week kijken we binnen bij Sandra van Koseligblog. Ik volg Sandra zelf al een tijdje, maar wie weet jij nog niet! Het interieur van Sandra omschrijf ik als kleurrijk, speels, gedurfd en gezellig. Het is wel een echt vrouwen huis, de kleur roze is volop aanwezig!

Naast een toffe roze muur, zijn er ook veel roze accessoires aanwezig in het huis van sandra. Ik ben dol op roze, dus je begrijpt nu vast wel waarom ik dit account graag volg. Samen met de gele accenten onstaat een vrolijk geheel. Ook vind je mooie designmeubels terug in dit interieur.

Door een felle muurkleur te gebruiken, komen je witte meubels en accessoires nog beter uit. Sandra weet dit goed vorm te geven en heeft gekozen voor een felle okergele tint. De mooie prints en accessoires sluiten perfect op elkaar aan. In haar interieur vind je ook de laatste trends terug, zoals het kratje van Hema.

De roze bank van Sofacompany lijkt serieus wel vor Sandra gemaakt. Wat staat hij mooi he? De kleur komt perfect uit tegen de witte bakstenen muur. Een vrolijk kleed en de grappige muurdots maken deze hoek lekker speels. Dit interieur laat echt zien dat een gekleurde bank een mooi geheel kan zijn met de rest. Durf jij voor kleur te gaan in meubels?

Gezellige plaids, kussens, en ook planten zorgen voor een knus gevoel in huis. Sandra heeft in huis gezellig hoekjes gecreerd en koos voor een mooi wandrek om haar mooiste spulletjes op te showen. Door je accessoires te centreren word het ondanks het gebruik van kleine accessoires niet rommelig in huis, het wandrek van Sandra is hier een goed voorbeeld van.

Kenmerkend voor haar interieur vind ik toch wel de dierenbeeldjes de je overal terugvind in de woonkamer. Zo spotte ik o.a. een hondje, luipaard , maar ook kanaries. En nee dan heb ik het niet over die saaie beeldjes van vroeger, maar echte eyecatchers. 

You may also like

Leave a Comment