My Home My Home 2 inspire Uncategorized

Eeen nieuwe kleur in de keuken

Een nieuwe kleur in de keuken. Na 3 tinten namelijk wit, mint en een lichte peach tint was ik eigenlijk nogsteeds niet tevreden over de kleur van de keukenwand. Ookal is het maar een klein muurtje, zo’n muurtje kan er echt voor zorgen dat de keuken helemaal af word gemaakt. En als ik over een muurtje niet tevreden ben, dan moet ik hem zo snel mogelijk veranderen. Ook ben ik kleuren vrij snel zat dus oftewel we blijven altijd bezig.

Wit vond ik vrij saai en mint te fel. De Peach kleur was wel wat ik wou maar die erop zat was veel te licht waardoor er geen contrast ontstond tussen de muur en de keuken. Dus ik ging opzoek naar een donkerdere peach tint. Ik heb onderhand heel Pinterest en Instagram gezien voor ik wist welke kleur ik nodig had. Ik spotte de kleur ‘Piramide‘ van Praxis op het account van @fijnthuiszijn

De kleur is officieel een bruintint.  Maar ik vind hem toch echtwel iets van een peach tint hebben. Hij is rustig en niet te fel waardoor hij super matcht met wit en mijn grijze keukenblad. Ook mijn pastelkleurige accessoires staan er erg mooi bij. Bij deze kleur dacht ik meteen Ja! Dus ik denk dat dit een blijvertje is.

Fijn dat plaatjes van andere je soms kunnen overtuigen in je kleurkeuze. Die inspiratie op Pinterest en Instagram vind ik zelf super fijn. En wie weet heb ik jouw nu weer geïnspireerd!

Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.