Home Wooninspiratie EEN MUURTJE ROZE

EEN MUURTJE ROZE

by admin
0 comment
EEN MUURTJE ROZE

Misschien heb je het op instagram al voorbij zien komen, maar ik heb gisteren een muurtje roze geverfd. Wel boven hoor, want in de woonkamer houd ik voorlopig gewoon earlydew!

Waar ik eerst alleen voor basic tinten ging, merk ik nu dat ik wat extra kleur in huis best wel kan waarderen. Na veel uurtjes op pinterest merkte ik dat kleur toch best ook rustig kan zijn! Dus ik bedacht mij weer een wit muurtje over te schilderen. Mijn twijfel begon al snel, welke kleur moest het worden? Ik dacht eerst aan okergeel, maar ben toch alsnog voor één van mijn favoriete kleuren gegaan. Juist ja, roze! Het is de kleur stylish pink geworden uit de collectie van Flexa Creations. Ik koos voor een lambrisering omdat de muur schuin loopt. Het resultaat een super leuk gekleurd maar toch rustig muurtje, precies zoals ik in gedachten had!

You may also like

Leave a Comment