Home Wooninspiratie Een gallery wall of losse poster aan de muur?

Een gallery wall of losse poster aan de muur?

by admin
0 comment
Een gallery wall of losse poster aan de muur?

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op posters. Inmiddels heb ik een hele verzameling van diverse posters boven op zolder. Ik bewaar ze netjes in een kartonnen map zodat ik de posters in huis kan wisselen. Want posters in huis kunnen echt voor een andere sfeer zorgen, wist je dat? De afbeeldingen bepalen de sfeer. Zo kun je voor fotokunst gaan, of illustraties maar ook zijn er posters met tekst of grafische posters. Kortom het vinden van leuke posters voor jou interieur is erg makkelijk want er is altijd wel iets wat je aanspreekt!

De gallery wall is de trend van nu , gallery wall? denk je misschien.. Een gallery wall is een verzameling posters of kunststukken aan je muur. Deze hang je dicht bij elkaar en zijn vaak wisselend van grootte. Zo ontstaat er een speels effect. Het mooiste aan een gallery wall vind ik persoonlijk dat je gaat voor posters die met elkaar matchen. Dit kan zijn in thema, afbeeldingen of door verschillende stylen in dezelfde kleurtonen te matchen. Erg leuk is als de posters uit de gallery wall en eenheid vormen met je interieur.

Momenteel ben ik zelf dol op de line art trend, zo vond ik bij Desenio de mooie poster “The three faces” , welke kwa kleur dan weer mooi rustig staat. Momenteel ga ik voor wat rustigere tinten in huis natuurlijk in combinatie met roze. Zo vind je in mijn mini gallery wall ook een roze poster terug en match ik deze dan weer met twee andere posters passend in dezelfde tinten zoals de ” Dried flower” poster met mooie droogbloem.

Stylingtip:

Tegen een donkere muur springen juist lichte kleuren posters in houten of witte lijsten er lekker uit. Hiermee vallen je posters meer op dan dat je kiest voor donkere posters. Mocht je nou geen gaten in de muur willen maken, kies er dan bijv. voor om meerdere posters te combineren op een kastje!

Naast dat de gallery wall helemaal van nu is, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een enkele poster op te hangen in een mooie lijst. Dit is in de slaapkamer bijv. veel rustiger. Of soms laat mischien je kleine muurtje of ruimte het helemaal niet toe om voor een gallery wall te kiezen.

Desenio heeft zoveel posters dat je uren opzoek kunt gaan naar de juiste! Voor de slaapkamer vind ik posters met tekst altijd wel erg grappig. Posters met tekst of ookwel leuke quotes, zijn vrijwel altijd zwart wit al zijn ze ook in kleur te vinden! Zwart wit past in elk interieur en op elke kleur muur wel zo makkelijk. Mijn slaapkamer kon wel wat nieuwe muurdecoratie gebruiken , dus heb ik zelf gekozen voor een grappige poster ” Not my blanket “. Zelf vond ik deze wel erg toepasselijk.

You may also like

Leave a Comment