Home Lifestyle Winactie i.s.m. Outside wishes!

Winactie i.s.m. Outside wishes!

by admin
0 comment
Winactie i.s.m. Outside wishes!

Via mijn instagram pagina , loopt er een zomerse winactie! Namens Outside wishes mag ik namelijk één van mijn volgers blij maken met een tropisch pakket! Outside wishes is een leuke webshop met producten voor huis,  tuin en onderweg. Ik ontdekte deze webshop pas geleden en toen ik een kijkje nam bij de spulletjes op hun website kreeg ik meteen een zomers gevoel. Er zijn een hoop leuke items te vinden met zomerse en tropische printjes. Maar ook basic artikelen vind je in deze shop. Kortom voor iedereen is er wel wat naar wens.

In het pakket met mijn favoriete items vind je :

  • Een waterfles tropical palm
  • Een koeltasje/lunchtasje tropical palm
  • Big Shopper tropical palm
  • Flamingo gieter
  • Vintage gieter wit

Wil jij kans maken op deze leuke prijzen ? Houd dan mijn instagram feed in de gaten! Deze hele week komt voorbij wat je kunt winnen,  op mijn instagram pagina vind je alle verdere details over deze winactie.

You may also like

Leave a Comment