Home Interior Met de velvet trend 2019 in

Met de velvet trend 2019 in

by admin
0 comment
Met de velvet trend 2019 in,

Trends. De ene is er gevoelig voor, de ander totaal niet. Ik kan zeggen ik dus wel. Want ook op het gebied van interieur vind ik het super leuk om up to date te blijven. En natuurlijk betekend dat niet dat ik elke week alles verander of schilder. Maar door het gebruik van accessoires die met de trend meegaan, zorg ik ervoor dat ik mijn interieur steeds weer vernieuw. En ja soms komt die verfkwast er wel aan te pas. Zo verfde we laatst een muurtje in de kleur Spiced honey van Flexa. Dit is de kleur van het jaar 2019!

In 2018 waren er ook echte trends op het gebied van interieur, denk aan messing, veel roze maar ook botanisch of colorblocking. Eigenlijk is er op woongebied altijd wel een trend te vinden die bij je past. En sommige trends blijven we ook langer zien. Één van de trends van 2018 waarmee we ook 2019 in gaan is velvet. Velvet zagen we vooral in luxe interieurs terug, maar deze trend is inmiddels in zoveel  soorten meubels en accessoires te vinden! Velvet is echt zo’n trend waarvan ik vind dat iedereen met liefde voor interieur het op dit moment wel in huis zou moeten hebben.

Dus ging jij in 2018 nog niet voor velvet, dan is het ook nu nog het moment om een leuk velvet item in huis te halen. Velvet ook wel Fluweel genoemd is een mooie glanzende, zachte stof. Inmiddels zijn er meubels en accessoires te vinden in allerlei tinten van deze trendy stof. Ik ging eerder al voor kussenhoesjes en heb ook een velvet stoel aan de eettafel staan. Ik vind de stof zo mooi omdat de kleur er naar mijn idee beter door uitkomt, en het heerlijk zacht is om bijv. op te zitten. Ook is het leuk dat de stof als ware een beetje leeft, door het gebruik.

Mijn oog viel op de velvet poef van Sweet Living Shop van het merk BePureHome. Deze poef is namelijk ook nog is uitgevoerd in een mooie Honey kleur. Die dan weer perfect matcht bij de kleur van het jaar! Deze poef is echt een voorbeeld van een accessoire die met de trend meegaat en waarmee je meteen een nieuwe sfeer in huis creërt zonder dat grote veranderingen nodig zijn. Super fijn zulke items. De honey kleur , kleurt trouwens heel makkelijk mee met allerlei tinten.

You may also like

Leave a Comment