Home Interior De velvet trend zet door

De velvet trend zet door

by admin
0 comment
De velvet trend zet door

Vorig jaar zagen we al veel velvet meubels en accessoires, maar deze trend zet door. Volgensmij is elke interieur liefhebber inmiddels echt wel overtuigd van deze trend. Het is echt zo’n trend die je in heel veel woonstijlen kan combineren. Of je nou een stoer of een vrouwelijk interieur hebt, velvet kan en mag!

Je ziet deze trend vooral terug in banken, stoelen, poefjes & hockers maar ook in accesoires zoals kussentjes en zelfs velvet gordijnen zijn weer helemaal van nu. Want ja de velvet trend was al eerder hip! In de jaren ’50 en ’60 was een velvet item in je interieur de normaalste zaak. Velvet stoffig? Nee joh deze trend is nu weer in een nieuw jasje gestoken en de items van nu zijn daardoor weer echte eyecatchers voor jouw interieur.

Inmiddels heb ik ook al enkele velvet items in huis, mijn nieuwste aanwinst is de Whip eetkamerstoel van het merk By-Boo via Sweetlivingshop. Dit is echt een voorbeeld van een retro item in een nieuw jasje! Het stalen frame is stoer en retro en door de velvet look word de stoel toch echt trendy. Ik koos voor de kleur oker. Ook deze kleur zien we in 2019 nogsteeds terug in de interieur trends.

Ik combineer de stoel met andere stoelen voor een speels effect. Er zijn zoveel leuke stoelen,waardoor ik het bijna zonde vind om gewoon vier of zes dezelfde stoelen aan een tafel te zetten. Als je het goed mix en matcht kunnen verschillende soorten stoelen gewoon heel goed samen!

De velvet trend mag van mij echt nog wel langer blijven. Ik ben om. En mijn eethoek heeft door deze nieuwe stoel weer echt een andere uitstraling gekregen. Pluspuntje,  het stoffen zitvlak zit ook nog eens heerlijk. Ik verkies vaak het design van een stoel boven het comfort. Maar bij deze stoel heb je beide gegarandeerd!

You may also like

Leave a Comment