Home Lifestyle Histor Trendkleur 2020

Histor Trendkleur 2020

by admin
0 comment
Histor Trendkleur 2020

Histor maakte de trendkleur 2020 onlangs bekend. De kleur genaamd Chinese Porcelain is een mix van een kobaltblauwe en inktblauwe kleur. Histor heeft de inspiratie voor deze tint gehaald uit het leven van nu waarin stress een grote rol speelt. Slapen en rust is er bijna niet meer. De kleurexpert kozen daarom voor een kleur die kalmte en hoop uitstraalt. Bij de kleur blauw denkt men vaak aan de lucht of de zee waardoor je de rust ervaard en je dichter bij de natuur voelt staan.

De kleur vind ik erg mooi, echter weet ik nog niet hoe ik hem zelf zou combineren. Blauwe tinten zijn voor mij toch echt wel uit de comfortzone. Dus hier ga ik eens diep over nadenken. Het handige is wel dat Histor je daarbij een handje helpt door drie kleurenpalletten te vormen waarin de kleur Chinese Porcelain mooi zou passen. Voor 2020 zijn dit ; Flow on the Move, Flow at the Core en Flow in the Know. 

Door de kleur Chinese Porcelain met een kleurenpallet te combineren, onstaat een bepaalde sfeer. Ga jij voor speels & kleurrijk , of kies jij liever voor natuurtinten? Mijn voorkeur gaat naar Flow at the Core , door de mooie verdeling van poedertinten en donkere kleur accenten.  Al vind ik Flow at the Move ook wel super leuk door de roze kleurcombinaties die er zijn gemaakt.

You may also like

Leave a Comment