Home Lifestyle OVERAL GROEN *VERTIPLANTS

OVERAL GROEN *VERTIPLANTS

by admin
0 comment
OVERAL GROEN *VERTIPLANTS

Ik ben weer terug van vakantie, dus tijd voor een nieuwe blog.

Op vakantie heb ik een bezoekje gebracht aan de botanische tuin in Valencia, wat mij enorm inspireerde. Zoveel mooie groene planten bij elkaar, een echt urban jungle effect had dat gehele park. Eenmaal thuis merk ik dat ik dat wat extra groen best wel zie zitten, en voegde ik dus stiekem wat extra plantjes toe aan de woonkamer. Eerder koos ik al vooral voor de tropische planten, nu ga ik voor van allerlei soorten plantjes die ik met elkaar mix. Planten zijn een sfeermakers.

Op instagram hebben jullie misschien mijn leuke planten trolley al voorbij zien komen. Maar ook aan de muur heb ik een nieuw item hangen.Namelijk de hanger van VertiPlants. Deze super leuke plantenbak, die je gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen is een trendy item voor de leukste planten uit je woonkamer! Normaal ben ik niet zo van de accesoires aan de muur, het liefst hou ik het rustig.Maar voor deze leukerd maak ik graag een uitzondering! De planten hangers komen uit Denemarken,  en zijn ook te verkrijgen in grijs en zwart. Ik koos voor rustig wit zodat de plant mooi uitkomt op de witte muur.

Momenteel heb ik er een leuk hangplantje in hangen, maar ook met dit item kan ik weer eindeloos variëren. Precies waar ik dol op ben! Het design van de hanger is eigenlijk vrij simpel,maar dat maakt hem juist leuk. In een scandinavisch of strak interieur past hij prima. De planten hanger fleurt mijn hoekje in elk geval enorm op. Ik kan me wel vinden in het urban jungle sfeertje.

You may also like

Leave a Comment