Home Wooninspiratie Een groen behangetje

Een groen behangetje

by admin
0 comment
Een groen behangetje

De laatste tijd houd ik steeds meer van groen in huis kwa planten, en ik moet zeggen groen is eigenlijk al heel lang ook een favoriete tint van mij. In de woonkamer koos ik al voor vergrijsd groen en in de slaapkamer verfde ik de lambrisering achter het bed in legergroen. De slaapkamer was eerder in beach style maar nadat ik de lambrisering groen had geverfd, was ik het muurtje behang eigenlijk al zat. Toen ik de nieuwe collectie van Esta Home tegenkwam was ik om, er moest behangen worden!

De collectie Greenhouse van Esta Home, is een collectie die super leuk past bij urban jungle trend van nu.Precies wat ik zocht met mijn liefde voor groen. Ik koos zelf voor het motief met de zinken platen in vergrijsd licht pastel mint groen. Ik was al fan van de kwaliteit van Esta Home, want het oude behang kwam hier ook vandaan. En ook in onze hal hebben wij behang van een eerdere collectie.

Het oude behang eraf halen is altijd een lastig klusje, maar dat eenmaal gedaan ben je wel door het rottige werk heen.Althans dat vind ik, want behangen zelf is echt een leuke klus. Je ziet baan voor baan vooruitgang, waardoor je jezelf echt verheugd op het resultaat! Het voordeel van het vliesbehang van Esta Home is dat je de muren kan insmeren met de lijm, je loopt dus niet met die natte banen door het huis. Ik heb de muur helemaal in mijn eentje behangen,en het resultaat is echt super! Ik zou wel aanraden als het je eerste keer is, misschien iemand om hulp te vragen.

In het behang zitten verschillende groentinten waardoor het erg leuk combineerd groene accesoires,toevallig had ik nog een vachtje in bijna dezelfde kleur! Maar natuurlijk ga ik ook weer voor de combinatie met andere zachte pasteltinten. Dit kan ik niet laten. De slaapkamer vormd nu wel meer een eenheid met de rest van het huis,daar ben ik heel blij mee.

Dit behang is echt een goede keus geweest, en het zit er ook nog een super strak op! Het motief is zowel met stoere als rustige tinten goed te combineren en naar mijn idee daardoor ook best tijdloos. Dus ik denk dat dit behangetje het langer gaat volhouden dan de vorige. De Greenhouse collectie heeft trouwens nog veel meer leuke urban jungle printjes, ik ben benieuwd of er ook wat bij zit voor jou!

You may also like

Leave a Comment