Home Interior WIT AAN TAFEL *EYOBA

WIT AAN TAFEL *EYOBA

by admin
0 comment
WIT AAN TAFEL *EYOBA

Eerder schoven al het mooie krukje van Woood aan tafel, en designerstoel Lars van Eyoba.Ik was dan ook super blij toen ik vorige week via Eyoba.nl ook mijn laatste witte stoel ontving! De set is nu helemaal compleet.

Ik heb weer gekozen voor een van de vele designerstoelen die er zijn! Het is de back to school stoel van Zuiver geworden.Ik spotte dit stoeltje al op de VT Wonen en Design beurs! Door zijn eenvoud is die lekker basic en goed te combineren met andere stoelen. Hij zit erg fijn doordat de rugleuning hol loopt en daardoor niet hard aanvoelt.De kleur is mooi helder wit.Je kunt wit tinten prima met elkaar combineren, dit stoeltje past dus perfect bij de rest!

Doordat ik mijn Eetkamerstoelen nu ook wit heb, is gelijk mijn hele eethoek anders geworden. Wit zorgt voor rust.Ik vind het heerlijk om op mijn vrije dagen lekker aan de eettafel te zitten.Het is echt mijn favoriete plekje van de woonkamer.En ik heb nu genoeg mooie zitplekken. De eethoek heeft een Scandinavische uitstraling.Basic,rustig,licht en design.

You may also like

Leave a Comment