Home Wooninspiratie Meer zwart wit in huis

Meer zwart wit in huis

by admin
0 comment
Meer zwart wit in huis

Het is inmiddels alweer half januari, een nieuw jaar betekend weer nieuwe plannen op het gebied van mijn interieur! In 2018 wil ik gaan voor weer meer zwart wit in huis, hoe ik dit helemaal wil invullen weet ik nog niet precies. Het moet ook weer niet te rustig worden. Mijn pasteltinten blijven gewoon en ik denk dat ik deze ga mixen met wat rustigere items. Wit had ik al veel en ook wel een aantal zwart witte accessoires vind je terug in mijn huisje. Zo is ons vloerkleed zwart wit en heb ik stoelen in zwart en wit die ik aan tafel kan schuiven.Maar dit wil ik graag iets meer laten terugkomen!

Zwart is wat stoerder en ik denk dat dit ervoor zorgt dat de pasteltinten iets minder zoetsappig overkomen. De eerste klus van dit jaar werd dan ook het raamkozijn. Ik had al vaker plaatjes gezien van zwarte kozijnen en vond dit heel mooi. Vaak was dit wel in een wat meer industrieel interieur. Hierdoor heb ik lang getwijfeld. Maar op instagram vond ik een aantal combinaties met zwarte kozijnen die mijn twijfel wegnamen! Dus ja het raamkozijn van de eetkamer naar de tuin is inmiddels zwart. ” Dit is lastig op de foto te zetten deze donkere dagen, dus het gehele kozijn hou je van me tegoed”. Ik ben er erg blij mee, zo blij zelfs dat ik de kozijnen in de woonkamer ook zwart wil. Echter moet ik hiervoor even wachten op wat beter weer. Kan ik ondertussen mooi mijn plannen verder uitwerken.

Opzoek naar leuke zwart wit accessoires die matchen met mijn pasteltinten, kwam ik de Cross Blanket tegen van het merk Pia Wallen. Dit dekentje had ik al vaker voorbij zien komen en vond ik eigenlijk altijd al wel erg leuk met het kruisteken dat erop staat.Maar je raad het al,voorheen ging ik toch altijd uiteindelijk weer voor dekens en plaids in pasteltinten. Daar ben ik nu dus eens van afgeweken. En ik vind hem erg leuk staan! De deken is handgemaakt en heeft een mooi geweven boord aan de zijkant! Heerlijk zacht, en bijna te mooi om te gebruiken. Ik vind het echt een accessoire en gebruik hem dan ook alleen voor de styling. “Luxeprobleem?”

Het mooie aan design dekens en design accessoires vind ik dat er vaak een verhaal achter zit.Zo las ik dat Pia Wallen niet zomaar koos voor het kruissymbool op deze deken.Het kruisteken op deze deken staat in de Zweedse volkskunsttraditie voor hoop, een ontmoetingsplaats tussen hemel en aarde. Zo heb je naast een mooie eyecatcher in huis, ook een accessoire met een verhaal. En ik heb weer meer zwart wit kunnen toevoegen. Mijn eerste veranderingen van 2018 zijn een feit.

You may also like

Leave a Comment