Home Interior Winactie Dutch Sprinkles

Winactie Dutch Sprinkles

by admin
0 comment
Winactie Dutch Sprinkles

Wow wat veel enthousiaste reacties op mijn instagramaccount rondom de winactie van Dutch Sprinkles. Super leuk dat jullie allemaal mee hebben gedaan.De klokken van Dutch Sprinkles zijn namelijk een echte musthave als je het mij vraagt. Een super handig accessoire voor in je interieur, want naast het leuke design heb je nu ook altijd de juiste tijd op je favoriete plekje in huis.Voor elk interieur is er wel een passende klok te vinden. Eigenlijk heb ik nog niet eerder een website ontdekt met zoveel keuze aan klokken. Ga jij voor zwart wit net als ik, zodat hij in elke ruimte in huis past. Of kies je voor een lekker opvallend kleurtje of een eigen foto. Het is helemaal aanjou! Op de site van Dutch Sprinkles , kun je namelijk je eigen ontwerp maken of kiezen uit één van de bestaande designs. Door de kleur van de wijzers en de rand van de klok aan te passen, is elke klok toch net weer anders.

Doordat je ook eigen ontwerp kunt maken is de klok natuurlijk ook super leuk om kado te geven of om met het logo van je bedrijf  reclame te maken in allerlei ruimtes!

Ik koos voor klok ruit. Deze klok zit in de collectie van Dutch Sprinkles. De klok heeft een mooi scandinavisch grid patroon. Hij matcht dus overal in mijn huisje. Ik ben benieuwd voor welke klok jij gaat @okermint , want jij bent namelijk de winnaar van de instagramactie!  Voor de andere wees niet teleurgesteld zou ik zeggen, en neem toch even een kijkje en ontwerp jou favoriete klok, ze zijn namelijk erg betaalbaar en je hebt een nuttige musthave in je woon-slaap of werkkamer erbij. En uit de reacties begreep ik dat optijd komen nog wel eens een dingetje is , nou deze klokken trekken zeker je aandacht!

You may also like

Leave a Comment