Home DIY Mijn kerst versiering en uitleg DIY krans

Mijn kerst versiering en uitleg DIY krans

by admin
0 comment
Mijn kerst versiering en uitleg DIY krans

Mijn kerstboom staat …

 Maar.. Het is altijd wel even een klusje om die lampjes weer uit de knoop te krijgen en de haakjes te zoeken die bij de ballen horen. Zo’n 6 keer de trap op en af, en dan kon ik eindelijk beginnen met versieren! Want ik verzamel altijd eerst alles wat ik heb en dan kijk ik wat het leukste mixt en matcht. Mijn kerstboom is ook echt geen enkel jaar hetzelfde.

Elk jaar schaf ik een aantal nieuwe items aan, maar ik vind het dus ook leuk om in al die opbergdozen te snuffelen naar wat ik nog heb liggen. Dit jaar heb ik een aantal nieuwe items gescoord in de trends van dit moment. Panterprint, velvet en Kerst cotton balls.

Nou kende ik Cotton ball lights al wel van hun super leuke lichtsnoeren, maar ze hebben nu dus ook kerstballen in allerlei kleuren. Ik ging voor de rose kiss, deze mix bestaat uit goudtinten met roze kleuren. Ik heb deze ballen tussen mijn glazen kerstballen hangen en ik vind het super leuk staan. Juist door de mix van materialen word de kerstboomversiering net wat anders dan dat je kiest voor allemaal ballen van dezelfde soort.

Verder heb ik mijn huis ook nog versierd met wat leuke kerstdecoratie en ik ben ook dol op DIY kerstitems in huis.Lees snel verder..

Een leuke DIY

Super handig ook is dat deze kerstballen niet breekaar zijn, en dus ging ik ook nog aan de slag met een leuke DIY met de kerstmis cotton balls. Ik maakte een simpele kerstrans van een Metalen ring van Casashops deze zijn super handig en stevig om je eigen kerstgroen op vast te binden. Mijn kerstgoen nam ik mee bij de plaatselijke supermarkt.

Benodigdheden

  • Metalen ring
  • Kerstgroen / dennetaken
  • Ijzerdraad
  • Nijptang
  • Lint
  • Cottonballs

Hoe ga je te werk?

Zorg dat je alles klaar heb liggen en begin met het knippen van kleine stukjes ijzerdraad van ongeveer 2 cm. Bind de dennetakjes in 1 richting om de metalen ring heen. Zorg voor wat dikkere takjes zo ontstaat een speels effect met de uilopende takjes. Je bind het ene takje net iets onder de andere zodat je geen gaten krijgt en een mooie overloop.

Nadat je alle takjes om de ring hebt gebonden en helemaal rond bent is de basis af. Nu kan jouw favoriete lint door de cotton balls. Dit lint kun je ook gebruiken om de krans mee op te hangen. Vervolgens bind je het gewenste aantal cotton balls in de krans. Ik koos voor de combinatie goud met roze. Dit komt namelijk ook weer terug in mijn kerstboom. En nu genieten van de kerstdecoratie! eventueel kun je er nog kleine lampjes in doen natuurlijk. Maar ik vond hem zelf zo leuk genoeg! Een simpele DIY die niet eens zoveel kost. De metalen ring en de cotton balls kun je natuurljk volgend jaar ook gewoon weer hergebruiken.

You may also like

Leave a Comment