My Home My Home 2 inspire

Trendkleuren Quiet Clearing & Peach Pudding

Zoals jullie misschien al in mijn feed hebben gezien op instagram, heb ik de afgelopen weken weer nieuwe kleuren aan mijn huisje toegevoegd. Ik vind het niet alleen leuk om accessoires steeds te wisselen, maar ook zo nu en dan de kleur op de muur. Dit zorgt weer voor een nieuwe sfeer in huis. En ook ben ik sommige kleuren na een tijdje weer zat.

Voor interieurliefhebbers als jij en ik bedenken merken als Histor, gelukkig elk jaar weer verschillende kleurentrends. Geïnspireerd op het nieuwe jaar en de trends van het moment. De absolute trendkleur van 2019 is de kleur Quiet Clearing. Deze diepgroene kleur, brengt de kracht en harmonie van de natuur terug in je interieur. De kleur sluit aan bij alle vier de kleurentrends van Histor.

De vier kleurentrends omschrijft Histor als: Whit it,Whit Class, Without & Whit Spririt

Toen Histor mij een testpakket stuurde met de kleur Quiet Clearing, was ik meteen enthousiast. De trendkleuren uit het pallet van Without spraken mij het meeste aan. De combinatie van lichte en donkere tinten, daar houd ik wel van. Het leek mij dan ook leuk te combineren met een kleur uit de Without lijn. Ik koos voor de kleur Peach Pudding.

Ik heb natuurlijk al veel groen in huis, maar de kleur Quiet Clearing was echt wel een verassende tint vond ik, een stukje donkerder dan waar ik normaal voor zou kiezen.Ik had al wel gezien dat de kleur super goed te combineren zou zijn met roze tinten. Dat gaf toch echt wel een doorslaggevend gevoel. Want ja als ik niet met roze kan matchen ben ik niet heel happy. Dus we gingen aan de slag. Ik koos voor een lambrisering in de kleur Quiet Clearing. En heb ervoor gekozen om de kleur Peach Pudding te gebruiken in de keuken.

Ik koos ervoor om een lambrisering aan te brengen in Quiet Clearing omdat de kleur best donker is, en omdat wij al verschillende groentinten in huis hebben. Zo vond ik dat er meer een eenheid ontstond in de rest van ons interieur. Zo hoef je dus niet persee altijd alles drastisch te veranderen. Je ziet zo wel weer dat het schilderen van één muurtje al een groots effect kan hebben.

Voor de keuken koos ik Peach Pudding, omdat onze keuken vrij donker is met weinig daglicht staat een lichte tint hier gewoon mooier als een donkere muurkleur. Deze kleur zorgt er samen met wat plantjes voor dat je écht dat voorjaarsgevoel krijgt.

De trendkleur van het het jaar Quiet Clearing is wat mij betreft een goede keus van Histor. De kleur is met veel  andere tinten te combineren. En geeft mij in elk geval wel dat gevoel van de natuur in huis halen. Ik heb door deze kleur namelijk meteen meer planten toegevoegd. Om jullie nog even te laten zien met welke kleur Quiet Clearing nog meer goed matcht , wil ik jullie wijzen op oker. Ik vind dit ook echt een topcombi. Er zit in de Whit it lijn trouwens een hele mooie oker kleurige tint ‘Amaized’. Ik gebruikte voor mijn styling even een okergele deken om dit effect te laten zien.


Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd om aan de slag te gaan met één van de trendkleuren van Histor. Ik ben erg benieuwd of jij voor Quiet Clearing durft te gaan en hoe jij hem eventueel gaat combineren.

Liefs,

* Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Histor, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.