Home Interior Een groene bank

Een groene bank

by admin
0 comment
Een groene bank

Een groene bank in mijn huisje. En dan bedoel ik niet alleen groen van kleur..

Een nieuwe bank, ik vind het nogal lastig altijd. Want ja je raakt gehecht aan je huidige, en waarvoor zou je deze dan precies willen vervangen? Zou die dan anders van kleur , vorm of stof moeten zijn? Die vragen vroeg ik mijzelf ook al welleens af. Maar elke keer bleef ik toch uitkomen op mijn oude vertrouwde bank die ik inmiddels vijf jaar in huis had.

Totdat ik een aanbod kreeg om een mooie bank van Sofacompany in huis te zetten de Astha Cura. Ik verdiepte me in de vorm en maat, want op de kleur was ik meteen verliefd. Een groene bank! Groen is toch echt wel een favoriete kleur van mij, en ik wist meteen dat deze bank perfect zou staan in ons interieur.

Toen ik ook nog eens las dat deze bank duurzaam gemaakt werd was ik helemaal om. Zo kon ik toch wat makkelijker afstand nemen van mijn oude bank. De Bank Astha Cura van Sofacompany is namelijk deels gemaakt uit gerecycled plastic. De stof van deze bank bestaat voor 98% uit gerecyclde pet flessen. Dit zijn ongeveer 165 flessen per bank. En hier merk je niks van, hij zit net zo lekker en de stof voelt net zo zacht aan als je normaal gewend bent van een bank. Een echt groene bank dus!

Leuk weetje: Sofacompany doneert van elke bank gemaakt van de Cura stof, 5% van de prijs aan organisaties die plastic afval inzamelen.

Ik ben helemaal blij dat ik de keuze heb durven te maken voor deze bank. Hij is groen, en staat super mooi tegen de okergele wand in huis. Groen is voor mij een tijdloze kleur die je altijd met allerlei tinten kan combineren. Dus van deze bank ga ik ook echt weer veel plezier hebben. Doordat hij lekker lang is, een 3 zits, kun je ook echt lekker languit relaxen op deze bank. Natuurlijk decoreer ik hem met wat kussens en een plaid.

You may also like

Leave a Comment