Home Wooninspiratie Een neutraler kleurenpallet

Een neutraler kleurenpallet

by admin
0 comment
Een neutraler kleurenpallet

Misschien heb je het al gezien, maar mijnhuisje heeft een neutraler kleurenpallet gekregen. Dat houd in dat ik mijn muren maar ook accessoires die ik laatste tijd heb aangeschaft in een iets rustiger kleurenpallet heb uitgekozen. Waarom? Omdat ik merk dat ik toch wel het liefste afwissel met meubels en accessoires in huis. Nou is verven ook heel tof en steeds een ander kleurtje op de wand had ook wel wat. maar omdat ik soms niet tevreden was of het snel zat was, ben ik nu eens voor een wat meer basic basis gegaan. Wie weet verveeld dit minder snel! Maar ik kan natuurlijk niks beloven. Ook ik moet soms dingen proberen door uit mijn comfortzone te gaan. Want ja deze rustige tinten zijn voor mijn doen juist buiten de comfortzone..

Het begon eigenlijk met de keukenwand. Deze kreeg een tijdje terug alweer de kleur ‘ Praline’ van Gamma. Ik merkte dat ik meteen tevreden was met deze tint. Normaal moest ik nog welleens wennen aan een kleurtje. Doordat deze vrij neutrale tint, matcht met al mijn accessoires in de keuken en zich ook echt aanpast aan de tinten was ik snel gewend en ben ik deze kleur ook nog lang niet zat.

Daarna volgde de woonkamer met de kleur ‘ Urban Taupe’ , na een lange zoektocht op Instagram zag ik steeds vaker deze kleur terugkomen in combinatie met pasteltinten. Want ja pasteltinten horen bij mij en die zullen nooit verdwijnen. Dus nadat deze muur al groen en oker was geweest, werd hij Urban Taupe. Ook nogsteeds geen spijt van.. al moet ik wel eerlijk zeggen dat hij binnenkort een andere kleur gaat krijgen omdat we overgaan op een meer Juist Ja! neutrale bank.

Door de komst van mijn nieuwe eetkamerstoelen van By Boo, ook in neutrale kleur. Bedacht ik eigenlijk dat het ook wel leuk zou zijn de lange muur in de woonkamer te gaan verven. Alhoewel ik dol ben op de combinatie van groen en roze, was het tijd voor eens iets heel anders. Bij toeval kwam het kleurenpallet voor 2021 van Flexa uit in deze periode en werd ik geinspireerd door de aardse tinten in dit pallet. Omdat het voormij dus uit mijn comfortzone was om alle muren dan neutraal te hebben, heb ik eerst een tijdje een vlak op de muur geverfd met een tester bekeken.

You may also like

Leave a Comment