Home Interior Design in mijn huisje *Eyoba

Design in mijn huisje *Eyoba

by admin
0 comment
Design in mijn huisje *Eyoba

Designerstoelen zijn een echte trend! Ik zie ze de laatste tijd overal langskomen en ik moet zeggen ik werd een tikkeltje jaloers van al deze mooie exemplaren. Aan mijn tafel heb ik namelijk gewoon van marktplaats geplukte stoeltjes staan, ik moet zeggen ook best leuk….maar ik als interieurverslaafd persoon ( zo kun je me inmiddels gaan noemen ) vind de designerstoelen toch wel een tikkeltje hipper! Ik werd dan ook helemaal blij toen ik Eyoba ontdekte, deze super leuke woonwinkel heeft voor ieder wat wils.Ik vond hier dus de perfecte eetkamerstoel voor in mijn huisje.

Ik koos voor eetkamerstoel Lars wit met metaal onderstel, deze stoel is niet alleen trendy maar zit ook nog eens heerlijk comfortabel. Ik ben helemaal happy met deze stoel. Lekker helder wit aan tafel, en ik kan hier uren aan zitten vanwege het kussentje dat al in het zitvlak verwerkt zit. Design is dus echt ook wel praktisch!

Eetkamerstoelen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en kleuren. Je kunt kiezen voor dezelfde stoeltjes aan je tafel , maar je kunt ook van alles combineren. Ik ga voor het laatste, ik ben benieuwd welke designerstoel hierna aan mijn tafel schuift. Lars heeft in elk geval zijn plekje gevonden!

You may also like

Leave a Comment