Home Interior Een vleugje Goud 

Een vleugje Goud 

by admin
0 comment
Een vleugje Goud

Een vleugje goud. Goud? ja Goud! Goud en ook messing, koper en andere materialen die zorgen voor een luxe uitstraling zijn helemaal de trend van nu! Dat je in 2020 niet meer om goud heenkan, bewijzen niet alleen de designer merken maar ook de budget woonwinkel komen steeds vaker met collecties waarin de dat vleugje goud terugvinden.

De goudtrend is opzich al een aantal jaren een trend, maar in 2020 is het helemaal hot. Een vleugje goud is eigenlijk in elk interieur wel toe te voegen, want wist je dat je goud eindeloos kunt combineren? Goud is de perfecte combi met natuurtinten , hier zorgt het voor een tijdloze en luxe uitstraling. Terwijl de combinatie goud  met donkere tinten of zwart juist zorgt voor een stoere sfeer. Zelf ben ik helemaal weg van de combinatie goud en pastel en dan het liefste roze! Deze romantische sfeer in een mooi scandinavisch interieur is niet alleen trendy maar ook net wat minder kil. Naast dat het goed te combineren is valt goud ook echt op en geeft het een echte statement in jouw interieur.

Leuk weetje: Het gebruik van goud in je interieur heeft een betekenis. Goud toevoegen ontspant, zorgt voor wijsheid en geeft veiligheid. Ook straalt goud luxe uit.

Dat interieur merken & woonwinkels inspelen op deze trend is wel logisch. Maar wat mij opvalt is dat goud veelal voorkomt in accessoires met vormen als palmen, bladeren of dierfiguren. Eigenlijk worden hier 2 trends samengevoegd, de animaltrend en de goud trend. Misschien durven we anders minder snel voor goud te gaan? Maar ook zien we goud terug in verlichting, salontafels, kandelaars en in combinatie met bijv.marmer! Op welke manier zou jij goud willen toevoegen aan jouw interieur?

Het fijne is dus dat je goud eindeloos combineerd. Maar goud is eigenlijk ook best tijdloos, zo is de trend er al een aantal jaren. En ook zagen we deze trend ookaleens in de vorige eeuw. Grote kans dus als jij de kringloopwinkels af gaat struinen, je misschien nog wel unieke vintage gouden items op de kop tikt! Dit is niet alleen orgineel maar ook nog eens duurzaam. Ik denk dat ik zelf binnenkort ook maar eens een kijkje ga nemen. Want ja, inmiddels heb ook ik een vleugje goud toegevoegd aan mijn interieur!

You may also like

Leave a Comment