Home Wooninspiratie Een nieuwe sfeer in de woonkamer

Een nieuwe sfeer in de woonkamer

by admin
0 comment
Een nieuwe sfeer in de woonkamer

Al een tijdje zat ik met de kleur okergeel in mijn hoofd en wou deze het liefst ergens terug laten komen in huis. Wel was ik bang dat het misschien te opvallend zou zijn. Want om deze kleur kun je echt niet heen! Nadat ik had besloten de lange wand een donkerdere tint groen te verven, werd het tijd voor iets nieuws achter de bank. Aangezien ik daar meestal voor lambrisering ga, durfde ik het aan. Ik kocht een okergele tint en ging aan de slag.

Het resultaat is super goed gelukt vind ik zelf. De kleur matcht met het roze en groen wat ik graag toevoeg en ook staat het mooi bij basic tinten. Doordat de muur een opvallende kleur heeft gekregen, leek het mij leuk om eens voor een wat rustiger vloerkleed te gaan. Ik had nu een vloerkleed liggen met verschillende tinten erin. Ik ging op zoek en zo vond ik een mooi vloerkleed in de collectie van Volero. Het vloerkleed genaamd “Moods” is een Perzisch vloerkleed. Ik koos voor de kleur grijs.

Waar je Perzische tapijten veel ziet in vintage interieursettings,  vind ik hem juist ook super leuk om een statement te maken binnen een modern of scandinavisch interieur. Het tapijt is namelijk wel tijdloos en de print zorgt ervoor dat het knus en gezellig word in je woonkamer. Sowieso is een vloerkleed wel een echte musthave als je het mij vraagt!

 Een vloerkleed staat niet alleen leuk, maar een vloerkleed als deze zorgt ook voor warme voetjes.

Ik ben super blij met de sfeer die tapijt ‘Moods’ mijn woonkamer geeft. Door de basic kleur grijs, komen de rest van de kleuren die ik gebruikt heb ik de woonkamer goed uit. En samen met de okergele muur vind ik het zo niet te bont worden. Het bewijst maar weer dat het mixen en matchen van stijlen en kleuren in een interieur prima kan. En een beetje durf nog zo gek niet is. De nieuwe hoek is zo meer dan geslaagd en het vloerkleed maakt de ruimte echt af.

You may also like

Leave a Comment