Home Interior Tips voor je oude badkamer

Tips voor je oude badkamer

by admin
0 comment
Tips voor je oude badkamer

Onze badkamer, tja wat moet ik ervan zeggen.. Het is de enige ruimte in huis die wij nog niet hebben aangepakt. Heerlijk gedateerd, en echt niet mijn smaak. Je weet wel zo’n mooi tegel randje bovenin,met een patroon van een oude molen. Ja dat dus..

Omdat ik hier niet echt vrolijk van word, heb ik de badkamer met een aantal kleine accesoires een beetje opgefleurd.  Één van die items die je niet meer veel tegenkomt in de moderne badkamer is het douchegordijn. Juist je raad het al, die heb ik dus nog wel nodig. Ik ging opzoek naar een nieuwe en kwam er eentje tegen van één van mijn favoriete woonmerken Ferm Living. Namelijk het Ferm Living Half Moon douchegordijn. Dat het douchegordijn nog in het assortiment zit geeft mij toch weer een beetje rust, ik dacht namelijk dat dit echt niet meer kon. En had dus niet verwacht dat er design badkameraccessoires waren voor mijn oude badkamer.

Het douchegordijn neemt natuurlijk best veel ruimte in beslag als je hem uit hebt, een leuk printje vind ik dan ook wel erg belangrijk. Met dit douchegordijn uit de Ferm Living Half Moon serie zit ik helemaal goed, het half moon printje is lekker trendy en basic. Het douchegordijn is van 100% katoen , en waterafstotend. Dit zorgt voor een iets luxer gevoel dan het voordelige “plastic” douchegordijn. Door een leuke plant en handdoeken in mijn favoriete kleur toe te voegen is de badkamer toch iets meer van nu. ( Al ga ik dat mooie randje echt niet op de foto showen! )

Mijn badkamer tips voor een oude badkamer zijn dan ook:

  • Zorg ervoor dat je favoriete kleuren en patronen ook hier te vinden zijn.
  • Voeg eventueel design badkamer accessoires toe voor een luxer gevoel.
  • Een plant is in elke ruimte leuk.
  • Handoeken in je favoriete kleuren maken het helemaal af.
  • Zorg dat het schoon en fris is! Dan kun je er best nog een tijdje mee vooruit..

You may also like

Leave a Comment