Home Interior We gaan voor basic en tijdloos

We gaan voor basic en tijdloos

by admin
0 comment
We gaan voor basic en tijdloos

De woonkamer heeft een verandering ondergaan, zo kwam er een nieuwe bank en ook het tv meubel verhuisde naar de andere kant van de ruimte. Nu er veel meer plek voor onze bank is gekomen en alles dus ruimer oogt, leek het mij leuk om ook eens opzoek te gaan naar een nieuwe salontafel. Eerder had ik meerdere bijzettafeltjes gecombineerd, en dit is nogsteeds wel trendy. Maar je raad het al, een nieuwe woonkamer vraagt dus ook om een nieuw tafeltje en die kwam er! Inmiddels heeft salontafel Jack van Zen Lifestyle zijn plek gekregen.

Stiekem merk ik dat ik in huis steeds meer voor basic items kies. Het begon eigenlijk met mijn eetkamerstoelen , ik merk namelijk toch stiekem dat deze meubels vaak meer tijdloos zijn. Met als resultaat dat ik ze niet alleen minder snel zat ben, maar ze ook nog eens super goed kan combineren met allerlei kleuren en accessoires. Salontafel Jack is door zijn mooie basic vorm en tijdloos design ook echt zo’n item waarvan ik weet dat ik er lang plezier van ga hebben.

Deze salontafel heeft een mooi eikenhout blad, en een wit onderstel. Door deze combinatie, is dit een tafel die niet alleen basic en tijdloos is maar ook nog eens passend is , in vele interieurstijlen. Ik combineer hem met een lichte bank en natuurlijk veel pastelkleuren waardoor hij een fijne Scandinavische sfeer geeft. Maar ik kan me voorstellen dat deze tafel ook goed past in een industrieel interieur. De combinatie hout met wit onderstel zie je ook wel veel in tafels voor je eetkamer.

De salontafel is precies zoals ik me had voorgesteld. Hij is net wat groter dan de kleine bijzettafels die ik hiervoor in de woonkamer had staan. Hierdoor kan er net wat meer op, wat nu bij de hoekbank natuurlijk erg handig is. Ook zorgt het houten blad voor een warme uitstraling en door dat hij een open onderstel heeft oogt het tafeltje toch luchtig en niet te massief. Blij dat ik weer voor basic en tijdloos ben gegaan. En nu ga ik heerlijk een bakje koffie maken en genieten van mijn nieuwe ruimte!

You may also like

Leave a Comment