Home Interior Modern deurbeslag

Modern deurbeslag

by admin
0 comment
modern deurbeslag

Sinds we in ons huis wonen, hebben we het nodige verbouwd en aangepakt. Inmiddels wonen we hier alweer 7 jaar en zijn alle grote projecten aangepakt. Tijd om de kleinere klussen aan te pakken. Een huis is tenslotte nooit af. Wij zijn eigenlijk altijd wel bezig om ons huis te vernieuwen en ook moderner te maken.Deze keer hebben we het deurbeslag vervangen. Ik koos voor modern deurbeslag via Deurbeslag.nl. Alhoewel de keuze enorm is via deze site, was ik er al snel uit dat ik voor zwart wou gaan. Zwart deurbeslag is namelijk modern en tijdloos. Uiteindelijk is mijn oog gevallen op model “Tikki”.

Al het deurbeslag moet je van te voren even goed opmeten, zodat je de juiste besteld. Het monteren is dan eigenlijk zo gedaan. En het geeft echt zo’n fijn resultaat! Het leuke is dat er voor iedereen wel een deurkruk te vinden is die past bij de uitstraling van het interieur. Want waar ik voor zwart ben gegaan, is er bijvoorbeeld ook goud of wit te vinden. Houd je niet van modern , dan bestaan er natuurlijk ook klassieke varianten.

Ik stap nu elke ruimte veel fijner binnen, omdat alles nu matcht. Echt een wereld van verschil met de standaard deurklinken en knoppen die je normaal in een huis aantreft. Klussen als deze worden vaak vergeten, maar zijn toch ook echt een verrijking van de ruimte. Model “Tikki” is een goede keuze geweest. Het mat zwarte word niet snel vies en hij pakt fijn vast!

You may also like

Leave a Comment