Home Lifestyle Binnenkijken bij Niels

Binnenkijken bij Niels

by admin
0 comment
Binnenkijken bij Niels

De 2e binnenkijken bij van dit seizoen. Dat Instagram vol inspiratie zit dat is wel duidelijk. Ik kom nog elke dag nieuwe account tegen, of accounts waarvan ik denk hey die verdienen meer volgers.

Zo ook het account van Niels. Dat Niels gek is op design werd mij meteen duidelijk. Maar werkelijk alles , elk hoekje in dit huis is netjes, opgeruimd en leuk. Dit interieur kan wat mij betreft zo in een woonblad!

De mooie lichte woonkamer, zorgt voor een fris huis. Er is gekozen voor witte muren en een witte vloer. Ook is er veel lichtinval. Doordat Niels in zijn interieur een geheel witte basis heeft, komen de gekleurde meubels en accessoires mooi uit. Want deze oranje stoel bijv. is toch echt wel een eyecatcher, vind je ook niet? Dat Niels durft kun je wel zeggen! En de glas in lood ramen zijn een mooi detail van het huis, die samen met het kleurgebruik natuurlijk super mooi matchen en zo extra uitkomen.

Ook de eethoek is mooi licht en ruimtelijk. Doordat er gekozen is voor open stoelen, word dit nog eens extra benadrukt. Ook hier is gekozen voor design. Van stoeltjes tot vloerkleed, en van accessoires tot het schilderij. Alles is van een designermerk. Ik vind het heel knap als mensen deze mooie items zo kunnen combineren tot één geheel. En niet worden aangetrokken door alle budgetitems van tegenwoordig. Het interieur van Niels vind ik daardoor wel echt uniek op instagram.

Ook de slaapkamer is heerlijk licht en rustig gehouden,een leuk detail is de wand achter het bed. Deze wand zorgt er meteen voor dat een nachtkastje niet meer nodig is. Creatief bedacht, of het zelfgemaakt is daar ben ik eigenlijk nog niet achter. Maar ik ga er vanuit van wel! Ook hier vinden we weer design items terug, zoals het beddengoed van HAY. It’s all in the details!

De keuken van Niels is lekker strak, passend in een huis vol design. Erg grappig vind ik het open kastje. Ook de keuken ziet er super netjes uit en ook hier vinden we weer wat felle kleuren terug. Leuk dat echt het hele interieur zo één geheel vormt. Door kleuren terug te laten komen in elke ruimte zorg je er voor dat je interieur meer rust uitstraalt. Niels omschrijft zichzelf als “plantlover”, dus ik ben zeer benieuwd of de avocado plant een eigen stekje is!

You may also like

Leave a Comment