Home Interior Een tuinbankje van Jysk

Een tuinbankje van Jysk

by admin
0 comment
een tuinbankje van Jysk

Zoals jullie in mijn vorige blogpost hebben kunnen lezen, is onze tuin eindelijk af. En ben ik begonnen met het stylen van de tuin. In de zomer is er toch niks fijner dan met mooi weer in de tuin zitten, dus probeer ik onze tuin ook een leuke sfeer te geven zodat je buiten ook echt gezellig zit! Ik ga voor basic kleuren en pastels, net als binnen. Opzoek naar leuke tuin spullen ondekte ik dat Jysk een ruime keuze heeft aan tuin meubels en accesoires.

Ik stylde hiermee een hoekje in de tuin!

Ideaal voor in de tuin , vond ik tuinbankje Hallkevad. Dit bankje is slechts 1 meter lang waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen, hierdoor kan ik steeds nieuwe zithoekjes creëren in de tuin en is dit bankje ook super handig als extra zitplek naast je tafel. Samen met de leuke zwart witte kussens Jordskolm, is het echt een basic bankje! En zo mix ik de scandinavische sfeer tussen mijn tropische planten door. Wat vind jij hiervan? Jysk heeft gelukkig ook leuke pastelkleurige items waaronder het heerlijke plaid Gulaks , lekker warm voor lange avonden in de tuin! Zo ben ik helemaal tevreden met weer een leuk hoekje in de tuin.

You may also like

Leave a Comment