Home Wooninspiratie Een zomers servies in de keuken of op tafel

Een zomers servies in de keuken of op tafel

by admin
0 comment
Een zomers servies in de keuken of op tafel

Servies, ik ben er dol op. Waar ik vroeger niet snapte dat mijn moeder een servieskast vol met mokken etc had. begin ik nu stiekem ook een aardige collectie te verzamelen. Borden, schaaltjes, mokken maar ook glazen en kleine schoteltjes etc. Eigenlijk vind ik alles leuk & het combineren ervan maakt er elke keer weer een nieuwe combinatie van op tafel. Maar niet alleen op tafel, want ook in de keuken heb ik servies staan voor de sier. Leuke printjes om de boel op te vrolijken en ervoor te zorgen dat mijn keuken bij het seizoen past. Gaat dit tever? Nee ik ben gewoon dol op styling! En een mooi servies leent zich hier prima voor..

Servies hoeft niet duur te zijn. Zo is mijn laatste aanschaf een collectie servies van Casashops. Ik koos voor palmblad bordjes,schaaltjes met een palmen print en mooie glazen van gerecycled glas met een bijpassende karaf. Perfect voor de zomeravonden die komen gaan maar ook erg leuk voor je keukenstyling kan ik zeggen!

Tip

Kies er voor om servies uit verschillende lijnen met elkaar te mixen en matchen. Hierdoor onstaat een orginele eigen collectie in jouw kast en kun je vaak eindeloos combineren. Kies jouw favoriete kleuren, printjes en materialen om te mixen en matchen! Zo verras je jouw gasten steeds weer met een andere tafel en geloof me een leuke tafelstyling kan prima met een simpel gerecht! 

Helaas heb ik nog niet buiten kunnen eten dit seizoen, maar als het weer dat toelaat ga ik mijn buitentafel zoiezo stylen met dit leuke servies. Misschien dat ik het wel combineer met andere borden. Ik vind de palmbordjes namelijk niet geschikt om alles op te serveren. Maar ze zijn wel erg mooi voor een zomerse sfeer op tafel. Want ik zou ik niet zijn als ik niet al even binnen heb getest hoe leuk deze combinatie is.

Op dit moment  staat het dus te pronken op het aanrecht. Is dat herkenbaar? Dat je je nieuwste items graag wil showen?  Bij mij gaat dit servies dan pas na de zomer weer de kast in. Maar één ding is zeker ik ga veel plezier hebben van deze items deze zomer. Nu alleen nog even een zomers gerecht verzinnen om op te serveren!

You may also like

Leave a Comment