Home Wooninspiratie Fijne natuurlijke geuren in huis

Fijne natuurlijke geuren in huis

by admin
0 comment
Fijne natuurlijke geuren in huis

Geuren, ze zijn er in vele soorten. Zoet , Kruidig, Fris. Noem het maar op . Zelf ben ik dol op zoete geuren, vooral in de zomer. Ook in een in huis is geur erg bepalend, wist je namelijk dat bepaalde geuren er voor zorgen dat je je emotie, energie en stemming kunnen beinvloeden? Een fijne geur in huis is dus niet alleen fijn voor jouzelf en je gasten maar ook kun je je er een stuk lekkerder door gaan voelen.

Nu we meer thuis zijn, is dat extra stukje aandacht aan de ruimtes in jouw huis erg leuk om eens te proberen. Zelf mocht ik Geurset Zuiverend testen van Natural Heroes. Deze set bestaat uit een geurzakje, geurstokjes en een roomspray. Drie items die makkelijk te gebruiken zijn en mijn ruimtes de heerlijke zomerse maar ook zuiverende geuren citroen, sinaasappel en pepermunt geven.

De geur citroen heeft een zuiverende werking op lichaam en geest, waar sinaasappel juist weer zorgt voor een vitaliserende en reinigende werking, en pepermunt voor een fris en energiek gevoel..

Nou ben ik dol op geuren in huis, en ik ben erg verrast door deze fijne set. Het geurzakje van 100% linnen, ruikt niet alleen lekker maar staat nog eens erg leuk ook. Fijn ook om hem in je kledingkast te leggen of tussen je handdoeken.  Geurstokjes zijn al een tijdje een hit, en ik snap wel waarom. Het is namelijk gewoon erg handig in gebruik. Je hoeft er verder helemaal niet over na te denken maar de geur word toch constant verspreid door de stokjes die de olie opnemen uit het flesje. Heerlijk als je in de zomer van buiten naar binnen komt en deze geuren komen je tegemoet. De mix van de geuren citroen,sinaasappel en pepermunt zorgt ervoor dat het ook echt natuurlijk ruikt.  De roomspray ,die spray ik af en toe rond voor wat extra geur, vooral in de slaapkamer is dit erg prettig!

Al met al is deze geurset dus eigenlijk wel echt een fijne zomerse musthave. Nou ging ik voor zuiverend omdat ik graag een fris en schoon gevoel ervaar in huis. Maar Natural Heroes heeft nog twee fijne sets samengesteld uit natuurlijke producten. Wist je dat je in deze shop proefdiervrij, en 99% vegan shopt?

You may also like

Leave a Comment