Home Wooninspiratie Seizoenswissel

Seizoenswissel

by admin
0 comment
Seizoenswissel

Eigenlijk elk seizoen wissel ik de posters in huis. Bij DESENIO is er enorm veel keus, waardoor ik al snel weer op deze website uitkom. Doordat er zoveel keus is,word kiezen soms best lastig. Wel zo handig is dat je op DESENIO, jouw favorieten kunt bewaren waardoor je in één overzicht ook even kan zien of alles bij elkaar past. Super handig online shoppen dus! Zo kwam ik toch weer uit op een aantal leuke nieuwe posters voor komend seizoen. En deed ik een seizoenwissel!

Woonkamer

Deze herfst wil ik gewoon hetzelfde sfeertje in de woonkamer houden als van deze afgelopen zomer,nouja kwa kleuren dan! Echter accessoires in een iets andere sfeer zorgen er toch weer voor dat mijn interieur binnen anders lijkt. Want het seizoen knus,warm & gezelligheid staat weer voor de deur! Wel ga ik voor een toevoeging van ‘a touch of gold’. Hierdoor ogen bepaalde combinaties net wat warmer. Bij Desenio.nl vond ik dan ook leuke gouden lijsten voor om mijn posters. Precies wat ik bedoel met dat beetje goud!

Ik ben een liefhebber van ‘posters met tekst’en iets ‘botanisch’ spreekt mij ook altijd aan, maar ik zocht deze keer dus ook speciaal naar “goud”. En ook was ik op zoek naar “neon” omdat ik neon teksten er super leuk uit vind zien op een poster. De tekst springt er dan lekker opvallend uit. Toen de posters binnen kwamen bleken ze ook inderdaad fijn te matchen. Samen met de gouden lijsten vind ik het een erg leuk geheel geworden in de woonkamer. En omdat ik meerdere posters combineer vallen ze goed op tegen de muur en kan ik hier echt blij van worden om naar te kijken!

Keuken

Ook heb ik meteen in de keuken een klein hoekje veranderd, want posters kunnen je eigenlijk overal als accessoire gebruiken. Op Desenio zocht ik op ‘keuken posters’ en vond zo een set van twee die perfect bij elkaar passen. En helemaal hip nu is de lobster in je keuken. Deze vrolijken mijn keuken meteen weer wat op ondanks dat deze posters gewoon zwart wit zijn. Misschien dat ik ze wel ophang aan mijn nog te lege muurtje!

You may also like

Leave a Comment