Home LifestyleFashion Trendy accessoires voor deze zomer

Trendy accessoires voor deze zomer

by admin
0 comment
Trendy accessoires voor deze zomer

Zomerse  accessoires, ze zijn er genoeg! Maar wat zijn nou echt de trends en welke items mogen er niet ontbreken in jouw interieur deze zomer. Om met de trends mee te gaan hoef je niet altijd je hele interieur om te gooien. Ook door de juiste accessoires te kiezen, kun je echt een andere sfeer neerzetten. En soms is bijvoorbeeld een nieuw kussen al genoeg! Ik ben benieuwd of jullie de trends van deze zomer net zo leuk vinden als ik.

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn helemaal van nu. We zien in de trends veel bamboe, rotan, jute. Deze materialen zorgen voor een rustige maar ook zomerse sfeer. De materialen doen ons snel denken aan zon, zee en strand. Vooral als je deze materialen combineert met zachte rustige tinten zul je dit sfeertje snel creeeren. Ik zelf ben dol op deze sfeer, vooral voor buiten en in de slaapkamer! Zo vond ik een tof bamboe rekje bij Wants&Needs die een mooi plekje heeft gekregen tegen de slaapkamermuur.

Gouden details

Gouden details zagen we al langer in accessoires terug, en ook deze zomer blijft deze trend. Er is van alles te vinden in deze trend. Van salontafels tot lampen en kandelaars tot hippe wandhangers. Goud word snel als chique ervaren, maar deze accesoires hoeven niet altijd veel te kosten om toch dat luxe gevoel uit te stralen. Zelf heb ik deze trend ook toegevoegd aan mijn slaapkamer. Zo vind ik posters met gouden accenten bijvoorbeeld erg leuk, en vond ik dit kleine gouden maantje ook wel een leuk detail. Soms kun je door een kleine aanpassing voor een compleet andere sfeer zorgen. Goud is daar een goed voorbeeld van vind ik!

Het mixen en matchen van prints

We durven steeds meer voor kleur te gaan in huis. Waar de natuurlijke materialen dus een echte trend zijn, zien we toch ook meer kleur. Statement muren, of hippe behangetjes. En felle kleuren mogen in de zomer zowel buiten als binnen. Voor wie een stapje verder durt te gaan, is het helemaal hip om prints te mixen en matchen. We zagen dit eerder al terug in de fashion, maar in een interieur zorgt dit ook voor jouw eigen unieke sfeer. Door bijvoorbeeld een een opvallend kussen toe te voegen of te kiezen voor een gekleurd meubel tegen een wand met behang, krijg je dit effect al snel.

Visgraat items

Waar de visgraat vloeren al een tijdje trendy zijn, zien we ook steeds meer meubels en accessoires in deze stijl. Zelf vind ik deze trend helemaal leuk, echter een nieuwe vloer of eettafel zit er even niet in. Zo ging ik opzoek naar acceoires in visgraat motief om toch zo’n mooi item in mijnhuisje toe te voege. In de shop van wants&needs vond ik een te gekke snijplank in visgraat motief. Deze had ik overigens nog niet eerder gespot. Ik ben wel heel benieuwd hoe deze trend zich voortzet, ik denk namelijk zelf dat we de visgraat nog lang gaan zien.

You may also like

Leave a Comment