Home Wooninspiratie Zomerse FREE Printables!

Zomerse FREE Printables!

by admin
0 comment
Zomerse FREE Printables!

Free Printables? Ja juist ga gratis printbare posters. Pinterest staat vol met leuke gratis te downloaden spullen, maar echt interieurgericht zijn ze niet altijd. Terwijl het juist zo leuk is om je interieur af en toe aan te vullen met wat nieuws, wat niet al te veel kost.

Posters zijn de ideale manier om de sfeer in een ruimte mee aan te passen! Niet alleen om dat ze zo gewisseld zijn is dit erg makkelijk, maar ook omdat je posters makkelijk opbergt en daardoor per seizoen kan wisselen. Nu de zomer komt, is het tijd voor kleur in huis en zijn posters met fruit, stranden of bloemen erg leuk om in je interieur toe te voegen. Bij deze free printables staat ook het thema zomer centraal.

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Grace van het Instagram account @grace_en_ iris , te toevallig bleek Grace bij mij op de basisschool  te zitten. Hoe leuk dat je elkaar dan weer vind in een ‘ wereld ‘ als Instagram. Naast dat Grace ook een te leuk interieuraccount heeft, kan ze super leuke illustraties maken. Zo kwamen we samen tot deze Free Printables.

We hebben voor jou als volger twee hele verschillende posters, om dus gratis te downloaden en te printen! De ene met citroenen en de ander met fijne veldbloemen. Beide in de stijl van mijn account, en gemaakt door Grace! Ik heb de in mijn interieur een plekje gegeven en wil je door de foto’s in deze blog laten zien dat een poster ervoor kan zorgen dat de sfeer kan worden veranderd.

You may also like

Leave a Comment