Interior & Styling

Jute vloerkleed

In de winter periode is het erg leuk om de natuur in huis te halen, dit kan door planten en bloemen. De denneboom die over een aantal weekjes weer naar binnen mag.Maar ook natuurlijke materialen in huis staan erg gezellig en warm in deze tijd van het jaar.
Zelf vind ik het leuk om gezellige hoekjes te creëren in huis,en als ik thuis kom een gezellige sfeer in huis te hebben. Een vloerkleed is onmisbaar in de winter! Het maakt je hoekje in huis helemaal af.

Ik koos voor een jute vloerkleed van de Woon Winkelier.Bij jute denk je misschien niet meteen aan warme voeten, maar wel zorgt jute voor een cozy gevoel op een gladde vloer!Jute heeft een mooie rustige natuurlijke kleur, waardoor het past in alle woonstijlen. Door de ronde vorm die ik koos, geeft het vloerkleed een speels effect aan een gezellig hoekje in huis. En straks als de denneboom naar binnen mag denk ik dat ik hem op dit kleed ga zetten!

Kleedjes combineren is helemaal de trend van nu, zelf vind ik het erg leuk om jute te combineren met vachtjes. Dit geeft een nog gezelliger effect. Maar natuurlijk kun je eindeloos mixen en matchen met de kleedjes die jij zelf leuk vind! Ik koos voor het vloerkleed met een diameter van 100cm, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is en ik eindeloos kan variëren.

Voor meer inspiratie op het gebied van vloerkleden, neem even een kijke op de
website van Volero.

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Volero, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Hi Amanda, wat een mooie blog! leuke post en prachtige fotos. Ken je Sukhi toevalig al?
    Groetjes, Charo van Sukhi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.