Home Interior Jute vloerkleed

Jute vloerkleed

by admin
0 comment
Jute vloerkleed

In de winter periode is het erg leuk om de natuur in huis te halen, dit kan door planten en bloemen. De denneboom die over een aantal weekjes weer naar binnen mag.Maar ook natuurlijke materialen in huis staan erg gezellig en warm in deze tijd van het jaar.
Zelf vind ik het leuk om gezellige hoekjes te creëren in huis,en als ik thuis kom een gezellige sfeer in huis te hebben. Een vloerkleed is onmisbaar in de winter! Het maakt je hoekje in huis helemaal af.

Ik koos voor een jute vloerkleed van de Woon Winkelier.Bij jute denk je misschien niet meteen aan warme voeten, maar wel zorgt jute voor een cozy gevoel op een gladde vloer!Jute heeft een mooie rustige natuurlijke kleur, waardoor het past in alle woonstijlen. Door de ronde vorm die ik koos, geeft het vloerkleed een speels effect aan een gezellig hoekje in huis. En straks als de denneboom naar binnen mag denk ik dat ik hem op dit kleed ga zetten!

Kleedjes combineren is helemaal de trend van nu, zelf vind ik het erg leuk om jute te combineren met vachtjes. Dit geeft een nog gezelliger effect. Maar natuurlijk kun je eindeloos mixen en matchen met de kleedjes die jij zelf leuk vind! Ik koos voor het vloerkleed met een diameter van 100cm, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is en ik eindeloos kan variëren.

You may also like

Leave a Comment