Home Interior Niels van den Broek

Niels van den Broek

by admin
0 comment
Niels van den Broek

De eerste binnenkijken bij van 2020! Deze keer nemen we een kijkje bij Instagrammer Niels van den Broek. Niels woont in Eindhoven en is Interieur stylist & Visual merchandiser. Zijn interieur ziet er dan ook tip top verzorgd uit. Door zijn uitgesproken kleurgebruik is zijn interieur alles behalve standaard.

De diepblauwe muur in de woonkamer zorgt voor een warm gevoel. En de oranje accessoires springen er natuurlijk uit! Niels zorgt in zijn interieur voor een mix van design, antiek/retro en weet hierin ook nog eens de trends van nu te verwerken. Zo zijn de pluimen in de vaas echt een trend van dit moment, maar door de oranje te kiezen zorgt Nies er echt voor dat het in zijn eigen stijl past. Super leuk!

Dat Niels van kleur in zijn interieur houdt is wel duidelijk. Hij is niet bang om kleuren te mixen en matchen. Zelf ben ik ook dol op kleur in huis, en kan ik dit dus echt wel waarderen. Doordat hij kleuren subtiel gebruikt en het niet te bont maakt, blijft het toch rustig en zorgt het voor eenheid. Zelfs de boeken op dit plaatje matchen in het interieur!

Groen past in elk interieur.Niels heeft ervoor gekozen om echt een statement te maken met deze grote plant. Het vintage/retro kastje is nog zo’n leuk item uit het interieur van Niels. We zien steeds vaker dat er in een interieur een mix word gemaakt van oude en nieuwe items, waardoor een interieur echt een eigen sfeer krijgt. Ik ben in elk geval helemaal verliefd op dit kastje. Tegen de blauwe muur komt het hout ook erg leuk uit.

Het is mij ook opgevallen dat Niels houd van opvallende verlichting. Zelf vind ik het kiezen van de juiste lamp altijd super lastig. Maar de lampen in dit interieur passen echt super mooi in het geheel. Dat Niels interieur stylist is geworden snap ik wel! De gordijnen hebben dan weer een beetje die vintage look, dit vind ik ook echt wel gedurfd!

In de slaapkamer is er gekozen voor een mooie goudbruine tint op de muur namelijk de kleur Autumn Gold van Flexa. En ook hier vinden weer details terug in de kleur oranje. Nooit gedacht dat oranje zo leuk kon zijn in een interieur. Achter het bed heeft Niels een heel tof hoofdbord van rotan/bamboo staan. Deze had ik nog niet eerder gespot op Instagram , terwijl hij toch gewoon van Ikea komt. Well Done Niels!

You may also like

Leave a Comment