Home LifestyleFashion Een zomerse tas *Duifhuizen tassen en koffers

Een zomerse tas *Duifhuizen tassen en koffers

by admin
0 comment
Een zomerse tas *Duifhuizen tassen en koffers

Zomer, eindelijk! Bof ik even want ik heb juist nu lekker vakantie. Dat betekend heerlijk dagjes weg ,en zon zee en strand. Het ultieme zomer gevoel is voor mij heerlijk van de zon genieten op een terrasje of languit liggen aan de zee. Deze zomer bezoek ik ook nog twee steden namelijk Barcelona en Valencia. Ik heb hier heel veel zin in en ben al bijna in staat mijn tas in te gaan pakken.

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een rugzak uitzoeken om te reviewen. Super leuk natuurlijk met mijn vakantie voor de boeg. Op zoek naar een leuke tas kwam ik de nectarine kleurige rugtas van Herschel tegen. Deze tas geeft je meteen een zomers gevoel. Dit moest hem worden.Ik koos dus voor de rugtas van Herschel van Duifhuizen.Want ja, dat ik dol ben op pastelkleuren was volgensmij al wel duidelijk.

De tas heeft een handig formaat, je kunt hier precies alles in meenemen wat je nodig hebt. Ideaal dus voor een dagje weg. Als schooltas zou die trouwens ook erg leuk zijn, voor mij is die tijd geweest maar anders had ik het wel geweten. Ik zelf ga de tas gebruiken voor dagjes uit en op vakantie. Een hamamdoek erin, zonnebril, zonnebrand en mijn fototoestel en tablet en ik ben klaar voor een dag op het strand.Mijn tablet kan ik in deze tas veilig meenemen aangezien de tas is voorzien van apart vak. En je plekje vind je ook nog snel weer terug door de leuke kleur!

You may also like

Leave a Comment