Home Interior Verwisselbare Kunst aan de muur! 

Verwisselbare Kunst aan de muur! 

by admin
0 comment
Verwisselbare Kunst aan de muur!

Er zijn veel aanbieders van leuke posters voor je wand, maar dit concept van Wallstars is wel heel leuk: verwisselbare kunst aan de muur! Een bijzondere collectie foto’s en kunstwerken op een verwisselbaar doek. Op het doek wordt geprint wat je maar wilt. Je kunt een eigen foto kiezen of een keuze maken uit de collectie foto’s, moderne kunst, oude meesters of AI kunst. Optioneel kun je zelfs akoestische panelen bijbestellen voor een betere akoestiek! 

Kunst voor aan de muur kopen

Kunst voor aan de muur kan een heel prijzige aangelegenheid zijn. Een kunstenaar heeft honderden uren gewerkt aan iets wat heel bijzonder is geworden. En daar moet één iemand voor betalen. Is het een bekende kunstenaar, trek dan je portemonnee maar. Bij Wallstars is dat geen probleem. Je kunt uit een grote collectie het werk kiezen wat je mooi vindt. Deze wordt vervolgens op hoogwaardig doek geprint en met een strakke aluminium lijst geleverd. Het doek is verwisselbaar en je kunt op termijn losse doeken nabestellen. Hoe leuk is dat! Je koopt één keer een frame en je wisselt daarna je doeken met de seizoenen mee. Of wanneer je het gewoon zat bent en iets anders wilt natuurlijk. Aangezien wij nogal snel van gedachten veranderen is dit een ideaal systeem voor ons! 

Oude meesters of moderne kunst

Je kunt bij Wallstars naast moderne kunst ook de klassieke werken van Hollandse meesters en andere oude meesters kiezen. Denk aan Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn of Johannes Vermeer. Wil je die oude klassieke Rijksmuseum sfeer in je huis halen? Neem dan een oude meester! Liever iets fris en unieks? Veel moderne kunstwerken zijn exclusief bij Wallstars verkrijgbaar, dus je hebt al snel iets heel bijzonders in huis. 

AI Kunst

AI Kunst is een nieuwe vorm van wanddecoratie, en Wallstars heeft echt hele leuke werken! Het is de meest populaire kunstvorm van dit moment. Een door een computer gegenereerde plaat die je ruimte direct een bijzondere sfeer geeft. De wereld is veranderd door de komst van AI, zo ook de kunstwereld. En het leuke is; heb je zelf een idee voor een leuk AI kunstwerk? Stuur je idee naar Wallstars en ze maken een voorstel voor je. Dan weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt hangen! 

Akoestische panelen

Heb je naast een lege wand ook last van galm? Dan kun je akoestische panelen bijbestellen bij je fotodoek en frame. Deze panelen verwerk je zichtloos achter het fotodoek en halen de echo uit de ruimte. Een ideale plek om er iets aan te doen, want de verticale wanden zijn de eerste waarop geluiden van gesprekken worden weerkaatst. Zo pak je het akoestische probleem dus bij de bron aan. En je ziet er niets van! Kortom, wij zijn enthousiast. 

You may also like