Home Interior Dierenprints & accessoires

Dierenprints & accessoires

by admin
0 comment
Dierenprints & accessoires

Dierenprintjes ik ben er dol op! Waar we de trend van dierenprints eerst vooral zagen in mode, zien we deze trend ook steeds meer terug op interieurgebied. Dit seizoen kun je er eigenlijk niet meer om heen. De bekende interieurwinkels spelen hier goed op in. Overal vind je accessoires met dierenprints maar ook accessoires in de vorm van dieren. Ik ging op zoek voor jullie naar de leukste items om deze trend ook in huis te halen.

Dierenprints werden een paar jaar geleden in huis meer gezien als ordinair. Maar tegenwoordig is dit gewoon hartstikke hip. Als je het goed weet te combineren en niet over de top gaat kunnen dierenprints en dierenaccessoires bijna in elk interieur passend zijn. Of je nou een rustig of wat kleuriger interieur hebt, dierenprints zijn vaak een leuke opvallende eyecatcher.

Ik heb zelf al een aantal fijne items in huis, ik kan deze trend zeker waarderen en van mij mag die nog wel lang blijven. Dierenprintjes kleuren leuk bij mijn vooral groene interieur. De luipaardprint is toch wel mijn favoriet maar ik vind eigenlijk bijna alles in deze trend wel verleidelijk om in huis te halen..

You may also like

Leave a Comment