Home Interior Droogbloemen zijn weer hip

Droogbloemen zijn weer hip

by admin
0 comment
droogbloemen zijn weer hip

Droogbloemen, ze zijn weer helemaal hip. Elke interieurliefhebber heeft ze bijna al in huis, of is ze van plan te halen. We zagen deze trend al een tijdje in de magazines en op bijv. Pinterest veel voorbij komen, maar nu is deze trend ook echt in Nederland opgepakt.Een bosje droogbloemen mag niet meer ontbreken deze herfst. De bloemisten slaan ze volop in en ook creatievelingen gaan er al lekker mee aan de slag. En als je heel goed zoekt kun je zelfs een bosje of mooie tak scoren in de natuur!

Heb jij al droogbloemen in huis? Met droogbloemen is namelijk zoveel leuks te doen, en het grote voordeel ze gaan nog eens lang mee ook. 

Een bosje droogbloemen of een paar takken in een vaas. Het staat niet alleen gezellig, maar het past ook bij het seizoen wat komen gaat. En doordat ze veel langer kunnen blijven staan ben je eigenlijk nog eens voordelig uit ook. Want ten opzichte van een gewoon boeketje, die hooguit een week meegaat, laat je jouw bos droogbloemen of mooie berenklauw zo het hele seizoen of misschien wel langer staan.

Waar de trend nu ineens vandaan komt weet ik niet precies, maar wat ik wel weet is dat dit in de jaren ’80 ook al een trend was. En ook in de jaren ’90 zagen we droogbloemen in het interieur, vaak ook wel gedroogde hortensia bijv. herinner jij het je nog? En wat ze zeggen klopt dus ook op het gebied van interieur, alle trends komen terug. Wat dacht je van velours en rib stof! Ook terug van weggeweest. Droogbloemen zijn weer hip.

Nu denk je misschien ja leuk die droogbloemen, maar hoe style je deze bosjes of takken nou leuk in je interieur? Ik zocht op Instagram naar fijne inspiratie voor jullie, en kwam droogbloemen tegen in de hipste interieurs!

You may also like

Leave a Comment