Home LifestyleFashion Nee ik heb geen visite,

Nee ik heb geen visite,

by admin
0 comment
Nee ik heb geen visite,

Nee ik heb geen visite, die schoenen zijn allemaal van mij!

Dat ik naast mijn passie voor interieur nog een verslaving heb durf ik bijna niet toe te geven, maar het is toch echt zo. Ik ben dol op schoenen! De kast puilde uit en daarom besloot ik een tijdje geleden dan ook een boekenkast in mijn inloopkast te vullen met mijn schoenen. En dan nog zijn ze door het hele huis te vinden. Op zolder, in de gang, bijkeuken etc. overal schoenen. Ik denk dat ik inmiddels wel ruim 60 paar in mijn bezit heb. De tel ben ik kwijtgeraakt! Nou moet ik er wel even bij zeggen dat ik ook in de schoenen werk. Maar ik speur dagelijks het internet af naar leuke paartjes.

Toen Footway mij dan ook een kortingscode aanbood was ik dan ook super enthousiast. Deze website heeft een ruime keus en dus ging ik opzoek  naar een nieuw favoriet paar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het liefst namelijk altijd mijn nieuwste paartjes draag. Nieuwe schoenen kunnen echt je outfit afmaken vind ik! Sneakers zijn bij mij toch wel een musthave. Sneakers of ook wel gympen genoemd, kun je namelijk overal mee combineren en ze lopen ook nog is heerlijk. Schoenen die niet lekker zitten komen mijn verzameling niet in. Ik ga voor comfort maar wel trendy.

Op Footway vond ik Adidas Stan Smith,  ik had al Adidas schoenen in mijn bezit en die zitten als pantoffels! Dus ik koos ervoor om hiervan nog een paar aan mijn collectie toe te voegen. Het is de witte schoen met het groene achterkantje geworden. Want ja ik ben nou eenmaal dol op groen,niet alleen in huis ;). Met deze schoenen kan ik eindeloos slenteren door winkelstraten, maar een sneaker als deze is ook ideaal voor vakantie. Dit jaar ga ik naar New York en deze gaan zeker mee! Doordat ze wit van kleur zijn,zien ze er lekker zomers uit en passen ze overal onder. Want ja, een sneaker kan ook gewoon onder een jurkje vind ik. Schoenen zijn eigenlijk net als interieur, je doet met de mode mee maar combineert het wel naar je eigen smaak!

Omdat het zomer is,is het soms toch ook wel fijn een open schoentje of slipper te dragen. Dus ik bestelde meteen een slipper mee van Replay. Replay schoenen had ik nog niet, dus het was even gokken naar de maat. Maar bij Footway kun je eventueel gratis retourneren, wat het bestellen aantrekkelijker maakt als je twijfelt. Maar 40 bleek gewoon juist te zijn. De slippers hebben een dikkere zool, dit vind ik erg prettig onder mijn voeten en ook loopt het steviger. De slippers met teksten zijn helemaal van nu, daar moest ik dus echt een paartje van hebben als schoenen liefhebber. De slippers zijn een beetje parelmoer achtig van kleur en dus ook weer makkelijk te combineren. Ook handig voor vakantie dus! Ze passen makkelijk in je koffer en je loopt er trendy maar comfortabel bij. Bedankt Footway.

You may also like

Leave a Comment