Home Interior IKEA najaarscollecties

IKEA najaarscollecties

by admin
0 comment
IKEA najaarscollecties

IKEA, volgensmij komt iedereen er welleens. Of je nou echt iets nodig hebt of niet, stiekem stoppen we er altijd ons karretje vol. Wist je dat IKEA naast zijn vaste collectie zoals bijv. de bekende BILLY boekenkast of MALM ladekasten ook elk seizoen komt met nieuwe producten?

Oktober is woonmaand dus ging ik vast voor jullie op zoek naar de leukste producten uit deze collecties. Dit seizoen komt IKEA met meerdere collecties. Mijn ogen zijn vooral gericht op de Oktober en de VÄRMER limited collectie. Waar je in de Oktober collectie vooral modern en traditioneel design terugziet. Is de VÄRMER collectie vooral ontworpen om je interieur in de wintermaanden weer knus en gezellig te maken.

De Oktober collectie 

In deze collectie vind je vooral de kleuren blauw , rood en groen terug. Moderne items gemixt met traditioneel & Scandinavisch gemixt met Japans design.De prints in deze producten zijn geinspireerd op oud Zweeds handwerk. En de tradionele accenten zijn terug te vinden in bijv. de handgrepen. Ook vinden we Japanse invloeden terug in o.a. het servies uit deze collectie. De meeste artikelen van deze collectie zullen daarna in het assortiment van IKEA blijven.

De VÄRMER collectie

Deze collectie is een limited collectie, dat betekend dat de producten tijdelijk verkrijgbaar zullen zijn. Dit trekt altijd extra de aandacht bij mij. Want ja , wat als je net dat ene leuke item wil scoren en je net te laat zult zijn. Voor deze collectie is een ritje IKEA dus meteen aan te raden.

De VÄRMER bestaat uit handige en praktische items die het in de wintermaanden gezellig en knus maken in huis. De designers van deze collectie komen uit Kenia en Zweden. Twee hele andere werelddelen. Maar tijdens het ontwerpen van deze collectie kwamen ze eracher dat dit niks uit maakt. In het najaar en de wintermaanden wil tenslotte iedereen een knus gevoel in huis. Gezellig eten , tafelen, koken etc.

You may also like

Leave a Comment