Home Interior Letterbord van Ledr

Letterbord van Ledr

by admin
0 comment
Letterbord van Ledr

Regelmatig zag ik ze al voorbij komen op o.a. Pinterest. De leuke letterborden! In het bezit van een lightbox was ik al een tijdje en heb zelfs een super grote variant boven de eettafel hangen, maar zo’n leuk simpel letterbord had ik nog niet. Toen ik de mooie kleine formaten spotte op de site van Ledr, wist ik dat ik hier zoiezo nog een plekje voor had.

Het letterbord is er in 3 kleuren, ik zelf ging voor de witte variant. Door de zwarte letters komt elke quote die je maar bedenken kan goed naar voren! Doordat je de letters er zelf in kan drukken kun je eindeloos variëren. Ik ga deze zomer voor ‘I Love dutch summer, It’s the best week of the year’. Deze quote is erg toepasselijk vind ik voor de afgelopen zomer periode, want echt warme dagen waren er volgensmij hooguit 7 haha.

Het bord is een echte eyecatcher, waar je hem ook plaatst in huis. Zelf ben ik dol op quotes,  maar het bord is natuurlijk ook leuk met bijv je naam erop, of een verjaardagsgroet. En straks rond de feestdagen ( ja ik weet dat dat nog even duurt ) zal die ook erg leuk zijn als moderne versie op de menukaart.Ik weet mij wel raad met dit accessoire!

You may also like

Leave a Comment