Home Interior Een opbergmand die gezien mag worden

Een opbergmand die gezien mag worden

by admin
0 comment
Een opbergmand die gezien mag worden

Opbergmanden zijn een echte musthave, want waar laat je anders je rondslingerende spulletjes? Ik heb al diverse manden in huis voor mijn kleedjes en magazines en in de hal een mand met sjaals. Het komt je vast wel bekend voor. Maar nu ontdekte ik de Muuto Restore Basket , deze mand is niet alleen een opbergmand maar mag ook gewoon gezien worden. Zo word  opbergen & opruimen nog leuker. Nooit geweten dat er zulke leuke design opbergmanden bestonden!

In de keuken heb ik nu een leuke trolley staan (hierover later meer).En omdat ik ook dol ben op koken en bakken blader ik de laatste tijd nog welleens door diverse kookboeken. De mand van Muuto gebruik ik nu dus als handige opberger in de keuken. Zo heb ik mijn favoriete kookboeken bij de hand, maar word het niet meteen een rommeltje. De trolley is open, maar ik hou wel van opgeruimd. De Muuto Restore Basket past hier dus perfect. Samen met andere Muuto accessoires die ik al in de keuken heb staan, geeft het de keuken een leuke extra scandinavische uitstraling. En toch blijft het netjes en opgeruimd. Wat wil je nog meer?

e mand is er in diverse kleuren. Natuurlijk koos ik voor de kleur rose melange, want ook dit seizoen is roze weer één van mijn favoriete kleuren in huis. Roze geeft mij een echt voorjaarsgevoel maar matcht ook echt met alle andere tinten in huis. En in de grijs witte keuken fleurt roze de boel lekker op. De mand is gemaakt van polymeervilt wat zorgt voor een mooie matte look en ook maakt het de mand lichtgewicht. Doordat de mand 43×35 is past er lekker veel in. De mand heeft 2 handvaten, hierdoor verplaats je hem snel. Opbergen is dus een waar feestje met de mooie design opbergmand van Muuto

You may also like

Leave a Comment